Parkonmäen Hoitokoti Ky

Palvelut

 

 

Tarjoamme palveluja asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä toimissa, mutta kykenevät liikkumaan omatoimisesti tai vähän avustettuina, eivätkä tarvitse sairaalahoitoa.

Hoitokoti tarjoaa myös lyhytaikaista hoitoa sitä tarvitseville, esimerkiksi omaishoitajan lomapäivinä. Jalkahoitaja käy hoitokodissa säännöllisesti, kotisairaanhoitaja ja kampaaja käyvät tarvittaessa.

Hoitokodin työn kaikista tärkeimpiä arvoja ovat kodinomaisuuden lisäksi asiakaslähtöisyys, tasavertaisuus, luottamuksellisuus sekä omatoimisuuden ylläpitäminen.

 

 

Päivittäin on mahdollisuus katsella TV:tä, lukea lehtiä tai osallistua arkiaskareisiin omien kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan. Pidettyjä ajanvietemuotoja ovat askartelu, jumppa sekä erilaiset pelit kuten bingo. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kansalaisopiston järjestämiin kerhoihin sekä muuhun heille suunnattuun virkistystoimintaan oman mielenkiinnon mukaisesti.

 

 

Hoitokodin pihapiirissä oleva metsälenkki tarjoaa turvallisen ympäristön harrastaa ulkoilua vaikka sauvakävellen. Ulkopeleistä suosittu on esimerkiksi mölkky.

Puutarhaistuimilla tai keinussa voi viettää levähdyshetken luonnon helmassa. Kesäisin hoitokodin käytössä on grillikatos sekä talvella myös riihi, jossa on nuotiopaikka, kahvinkeitto- ja grillausmahdollisuus sekä istuin- ja pöytäpaikkoja isommallekin joukolle.